2016. szeptember 21., szerda

Biztos, ami biztos


Kis magyar kör-kórkép

RETTEGJÜNK!

Pócs János fideszes parlamenti képviselő arra figyelmeztette a jászberényieket: a helyzet annyira komoly, hogy a migránsok már az interneten is veszélyt jelentenek. Pócs elmesélte, hogy a lányát migránsok jelölik be a Facebookon, nyilván kapcsolatot akarnak vele, „felhívás a táncra”, és ha valaki visszajelöli őket, kész a baj.

Kövér László az Országgyűlés elnöke szerint elég végignézni a (világbajnok) német fociválogatotton, amelyet ő inkább „Internationalelf „ -nek nevezne. Ebben játszik ugyebár Mesut Özil, aki bár Németországban született, de a felmenői törökök voltak. Vagyis migráns. Kövér megjegyezte, hogy a meccsek elején Özil  „ tüntetőleg összeharapja az ajkát, hogy ne kelljen énekelni a német himnuszt”, bár ő német állampolgár, de töröknek vallja magát. A német labdarúgó-szövetség válasza az indexen.

Simonka György fideszes országgyűlési képviselő elmesélte: esténként minden idegszálával arra törekszik, hogy hazaérjen a gyermekeivel való közös imádkozásra. Amikor összebújva imádkoznak négy és fél éves fiával és másfél éves lányával, időnként arra gondol: lehet, hogy 15 év múlva az ő kicsi lányát elviszi egy muszlim ember harmadik feleségnek.

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke, országgyűlési képviselő
"az én okom a fiam jövője. Van két lányom is, de remélem, hogy őket majd elveszi valami fiatalember, és eltartja őket.”
Ábel Attila és Morovik Attila csepeli fideszes képviselők indítványa szerint a polgármesternek "minden rendelkezésre álló eszköz útján" kellene kampányolnia, így "különösen közvetlen megkereséssel írásban, telefonon, illetve egyéb közvetlen módon, az Önkormányzat lapjában és honlapján közzététellel". Az indítvány indoklásában többek közt az is olvasható, hogy a fenyegetettséget növelik a "Soros György által pénzelt" civil szervezetek és pártok is.

Pálffy Károly, Bicske polgármestere
"Biztosan nagyon sokan láttak olyan képkockákat a híradásokban, hogy hogyan ugrálnak ki ezek az emberek a csónakokból, amikor partot érnek. Honnét tudják, hogy ott már szárazföld van a lábuk alatt, amikor közelednek a szárazföld felé? És hogyan tolják azokat a csónakokat? Biztos, hogy valahol ezt megtanulták, hogy hol ugorhatnak ki, ahol csak addig ér a víz. "
Szijjártó Péter a brit BBC kedd esti hírmagazinja, a Newsnight vendége volt, melynek házigazdája, Evan Davis arról a szórólapról kérdezte, amelyet a magyar kormány minden háztartásba eljuttatott és azt állítja, hogy Nagy-Britanniában is vannak olyan „no-go zónák”, ahová a bevándorlókon kívül más nem teheti be a lábát. Külügyminiszterünk azzal szabadkozott, hogy ezeket az állításokat nyilvánosan hozzáférhető jelentésekre, és a hírekre alapozták.   nagyon szereti Londont, és nincs vele probléma, majd elismerte, hogy a brit nagykövet is kifogásolta a szórólapot. A műsorvezető, Davis úgy fogalmazott, hogy a szórólap hazug, és lejárat egy országot.

Lakatos Attila cigány vajda, a napokban bejegyzett Európai Romák Egyesületének elnöke szerint „most még szabadon elengedjük a gyermekeinket iskolába, mert nem bántja őket senki. Ha bejönnek a bevándorlók, akkor félteni fogjuk a lányainkat, a feleségeinket és a családunkat, mert senki nem lesz biztonságba." Szerinte azért is meg kell a cigányoknak állítaniuk a migrációt: „mert a migránsok ugyanolyan tanulatlanok, mint ők, ugyanazt a munkát tudják elvégezni."



Megosztás:

0 megjegyzés: