2015. szeptember 16., szerda

Napi hoax - kamu fegyverszállítmány


a kép illusztráció, forrás: www.shootingpress.com

Sajnos nincs vége, mostanában tényleg minden a menekültekről szól, szinte már követhetetlen, hogy éppen miért kell gyűlölni őket. Most épp egy kamu fegyverszállítmányról szóló fotósorozattal borzolják idegeinket, illetve főleg az erre fogékony olvasókat, akik szörnyülködve osztják meg, függetlenül annak igazságtartalmától. A képekhez érkező végeláthatatlan hozzászólások pedig.. egészen elképesztőek... 


Félelem tárgya jelen pillanatban egy hajókonténernyi fegyver, amiről pedig nagyon hamar kiderült az igazság.


Lesznek, vannak, voltak:
Az egyik krétai kikötőben átvizsgált hajón két konténerben nagyjából félmillió darab töltényt, valamint ötezer darab, rendőrségi használatra szánt puskát találtak – írta a görög sajtó a helyi hatóságokra hivatkozva.
Az esettel kapcsolatban megszólalt a török külügyi szóvivő is, aki elmondta: a szállítmány teljesen legális volt és rendelkezett minden szükséges irattal. Tanju Bilgiç elmondása szerint a Haddad-1 nevű teherszállító 4900 darab vadászpuskát vitt Libanonba, valamint 492 ezer töltényt a szudáni rendőrség számára. Egyben közölte azt is: készek együttműködni a görög hatóságokkal a fegyverszállítmánnyal kapcsolatban, és megteszik a megfelelő lépéseket, ha a fegyverek mégsem a megnevezett célállomásokra mentek volna.
forrás, teljes hír: http://24.hu/

Aki pedig szeretné elkerülni a kamu híreket közlő oldalakat, annak figyelmébe ajánlom a már korábban bemutatott chrome bővítményt, erről itt lehet többet olvasni:




Megosztás:

0 megjegyzés: