2015. január 21., szerda

APA LETTEM!


Egy férfi életében talán a legszebb dolog ami megtörténhet, hogy egy napon APA lesz.

2013 december 31-én, barátokkal átbolondozva a szilvesztert még nem gondoltuk volna, hogy mennyire más lesz a következő év, illetve az azt követő időszak. Bevallom terveztük, vártuk, semmi akadálya nem volt hogy babánk legyen, igaz nem is erőltettük, gondoltuk, ha eljön az ideje, úgyis jelentkezni fog. Jelentkezett is, júniusban már biztosak voltunk benne, hogy pocaklakónk hamarosan megérkezik. Büszkén nézegettük az ultrahangos képeket, ahogy egyre nagyobb terület jelezte az új élet kialakulását, valamit lassan elkezdtük kialakítani a gyerkőc rezidenciáját.


Ilyen volt - igazi rumlis gardrób


Ilyen lett - Micimackó világa


Sokszor ijedtünk meg, hogy ennek soha nem lesz vége, az év vége pedig kifejezetten rohanós lett, a szentestét már úgy szerettük volna tölteni, hogy minden kész van, már csak a kis hercegnőt kell befektetni az ágyába. Festés, matricázás, bútorok, kellékek, apróságok, bár így is maradt még sok minden amit csak januárban vettünk meg.



A történet legnagyobb hőse pedig Orsi, aki a terhesség oroszlánrészét elviselte, átélte, elszenvedte, hatalmas nagy KÖSZÖNET érte!

Szerelmem, párom, MINDENEM

Januárban pocaklakó úgy döntött, hogy eleget volt bent, orvosi tanácsra már be kellett feküdni a kórházba, pedig egészen más elképzelésünk volt, siófoki doktorunk lévén már-már tervezgettük a februári balcsizást... aztán az élet közbeszólt, így gyönyörűséges gyermekünk a székesfehérvári Szent György Kórházban látta meg a napvilágot.


Ugyanitt szeretném megköszönni családunknak, barátainknak, ismerőseinknek azt a mérhetetlen sok segítséget, amivel megkönnyítették készülődésünket, illetve a kórház dolgozóinak, hogy Lili épségben, és egészségben megszülethetett.


Tegnap, 4 napos korában Lilivel elindultunk a számára még teljesen új világba, HAZA, hátunk mögött hagyva a szülészeti osztály dolgozóit, a doktorokat, mindenféle furcsa orvosi eszközt... 

anyával, apával

Utólag visszanézve, hamar elrepültek ezek a hónapok, túl vagyunk rajta, Lilit a legnagyobb szeretettel fogadtuk, vártuk, vigyázunk rá, és nagyon örülünk neki, hogy tagjai lehetünk a LEGBOLDOGABB SZÜLŐK KLUBJÁNAK.

Kívánok mindenkinek hasonlóan, szavakba nehezen önthető szép élményeket, akiken még nem volt, azért, akinek meg már volt ilyenben része, lehet ismételni! :)

http://apafuzet.hu/apa-fuzet/ - van 2. rész is! :)


... és bár még nincs itt az ideje, de jó felkészülni rá:




Megosztás:

0 megjegyzés: