2017. november 26., vasárnap

Dunaújváros legjobb helye 2017 - I. forduló


Szeretsz üldögélni a felújított Városháza téren, vagy az egyetem előtt, esetleg gyerekeid szeretnek a felújított Mukin mászkálni? Jól érezted magad az Alsó-Dunaparton, vagy a Szalki-szigeten a fesztiválok/városi rendezvények alatt? Elcserélnéd vajon a Felső-Dunapartról elénk táruló látványt? Jó a hangulat a Galériában a koncertek óráiban, vagy inkább a csendesebb kortárs kiállításokat szereted? Esetleg azt is kérdezhetném: ha vendégeid érkeznek, hova viszed őket? Mit mutatsz meg nekik városunkból?

Összegezve: mi a kedvenc helyed?

Pont erre vonatkozik a felhívás: még az idén, 2017 év végén keressük meg együtt DUNAÚJVÁROS LEGJOBB HELYÉT - a Pentele-hídtól a Szalki-szigetig, a Park Centertől a kikötőig! Ha a Castelum.do műhelyével kezdett közösségi akció sikerrel zárul, legkésőbb december 31-ig kiderül, szavazásotok alapján melyik hely érdemelheti ki ezt a címet - és birtokolhatja egy éven keresztül.


Az első fordulóban még csak ajánlásokat várunk: kérjük, küldjetek tippeket arra, hogy szerintetek melyik hely, vagy helyek méltóak arra, hogy a virtuális szavazólapra felkerüljenek? A beküldési határidő meglehetősen szoros, de miért húzzuk az időt, nem igaz? A lényeg: 2017. december 3-án, vasárnap éjfélig várjuk a tippeket!


Hogy a történet már az elejétől még izgalmasabb legyen, már a következő forduló előtt szűrünk a tippek közül: CSAK AZ ELSŐ 5 LEGTÖBB AJÁNLÁST KAPOTT HELY száll majd versenybe a végső győzelemért!

Terveink szerint a második fordulóban, december 4-étől már csak ezekre lehet szavazni - az eredményhirdetést Szilveszter napján, este 9-kor tervezzük!

Ugye, már te is leadtad az ajánlásodat?


MÉDIA PARTNER:



Megosztás:

0 megjegyzés: