2017. május 17., szerda

Gratulálok, szép volt Pápai Joci!


Mint majd minden évben sikerült megint majdnem átaludnom az egész showműsort, igaz tudtam hogy van, ha nem is készültem rá, de kíváncsian vártam a fellépőket. Utólag végignézve azt hiszem elmondható, semmi különös nem történt, nem volt igazi nagy durranás, igaz ha a rádióban egymás után mennének le a számok, nem kapcsolnám el. Kiemelnék mégis pár fellépőt, akik mégis egy kicsit kiemelkedtek a többi közül..

Arstvik - Fly with me - Örményország



Sunstroke Project - Hey Mamma - Moldova



O.Torvald - Time - Ukrajna



Robin Bengtsson - I Can't Go On - Svédország



Sajnálom, hogy a legtöbb előadó már angolul énekelt, és csak a bemutatkozó kis videóból és a feliratokból derülhetett ki, ki honnan érkezett. Egyik üdítő kivétel Pápai Joci, aki A dal című műsor győzteseként képviselhette hazánkat, halkan megjegyezvén - minden hiszti ellenére - megérdemelten. Egyéni sorsokkal domborító előadók, jódlizó románok, és önmagával duettező horvát előadó... semmi vicces, meghökkentő előadás, mint akár annak idején Verka Serduchka, aki idén is ott volt egy kicsit a színpadon.



Versenyen kívül pedig a showműsor zárásaként az ukrán Onuka produkcióját láthattuk. Minimum ezért már érdemes volt visszanézni a döntőt.



Akit pedig érdekelnének még a 2017-es eurovíziós dalok, nem csak a döntősök, többek között a deezeren is megtalálhatóak, meghallgathatóak, bár a kijevi csarnok hangulatát már semmi más nem fogja pótolni, ettől persze még nem lesznek se kevesebbek, se többek.




Megosztás:

0 megjegyzés: