2016. december 1., csütörtök

Inbox


Sokat használod a google email szolgáltatását? Neked is unalmas egy idő után? Itt az idő, próbáld ki te is az google új levelező felületét, hátha neked is meg fog tetszeni. Nyugi, a régi gmail is megmarad, ha nem tetszik, hiányzik valami, megtalálod a régi megszokott helyén is a leveleidet.

Kétség nem fér hozzá, a google szolgáltatásait nehéz nem használni, ott van a telefonunkon, gépünkön, lehetne nélküle élni, de minek. Én speciel meg vagyok elégedve minden szolgáltatásával, használom a képtárat, a naptárat, néha a felhőszolgáltatást is, és elégedett gmail felhasználó vagyok, de néha jól jön a változatosság.


Semmi különlegesség, középpontban csak a levelek. Mellékletek, elsősorban a képek, videók azonnal elérhetőek. Jobb alsó sarokban pedig a gombra kattintva előjön a levélírás, emlékeztető készítése és a gyakori partnerek. A szokásos mappasort pedig a bal felső sarokból lehet elérni. Átlátható, letisztult forma. 



A szolgáltatás amúgy nem új, 2014 őszén került bevezetésre

Ha viszont ez sem lenne elég, több részletre vágyunk, akkor ezt a szolgáltatást is ki lehet próbálni, természetesen teljesen ingyen:




Levelek csoportosítása könnyedén, egyszerűen, hogy el ne vesszünk a levéltengerben...

Megosztás:

0 megjegyzés: