2015. június 22., hétfő

Apablog VII. - Boldog születésnapot!


Észre sem vesszük, de már megint, és megint eltelt egy nap, egy év, Lili nő, a szó minden értelmében, de ez a nap mégis más mint a többi. 

Édesanyának ma van a születésnapja!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ANYA!

Nem is olyan régen volt anyák napja, de nem tudom eleget hangsúlyozni mennyi mindenért lehetünk hálásak, hiszen a nap nagy részében ő viszi a lakást, a gyereket, foglalkozik gyerekkel és férjével, pihenésre nincs sok ideje. Bár felmerült bennem a lehetősége annak, hogy maradjak otthon a gyerekkel, mégis... milyen is lenne az élet otthon apával? Erre ad egy kicsit humoros választ a következő képsorozat a csaladinet.hu oldalon



Nem én maradtam otthon, ami talán jobb is, látva a non-stop szolgálatot nem egyszerű dolog, bárki bármit is mond.

kiabálás igazából csak a kép kedvéért....

a valóságban minden rendben van :)

Világ legnehezebb "állása":


Panaszra nincs okunk, Lili már csak elvétve, ritkán ébred fel éjszaka, így tulajdonképpen át tudjuk aludni az éjszakát, de a fárasztó munkanapok után még talán kevés is a kb. hajnali 6 óráig tartó pihenőidő, a napi rutin ekkor már elkezdődik, és valljuk be, napközben már nem sok időt tölt alvással, nem is beszélve, hogy a házban lassan minden lakást felújítanak, az ezzel járó hanghatások sem túl kedvezőek egy kiadós lazításhoz. 


... és Anya pedig...


nagyon szereti Lilit

(Apa is :) )

Varázsszavak mellett köszönöm hogy vagy nekem/nekünk, legyen még nagyon sok szerelmes évünk, boldogságban, egészségben, szeretetben. 


Egyik kedvenc helyünkön, Ráckevén :) ♥

Köszönjük, hogy ma is velünk voltál és elolvastál minket!


Megosztás:

0 megjegyzés: