2015. május 20., szerda

Bleep



Üde színfolt, ha egy új üzenetküldő szolgáltatással találkozhatunk, és mindez ingyenes, egy próbát mindenképpen megérdemel.


Kellemes meglepetés, hogy majd minden platformra létezik hozzá kliens, így már fel is tettem a telefon mellett a laptopra is, 


Ígéretes volt annak idején a Whatsapp, de a windowsos kliens program miatt amint lehetett, váltottunk Viberre, ez most nálunk a virtuális csatornánk első helyezettje, legyen szó városon belüli gyors eszmecserére, vagy országok közötti helyzetjelentésről. Visszatérve: úgy néz ki, hogy előbbi még mindig nem erőlteti hogy jelen legyen a PCken is. Utóbbi pedig a matricás csicsás küllemével pedig már igencsak súrolja a még megengedett tárhelyhasználatot.

Lássuk miben "több" a Bleep:
  • Lehallgatástól nem félünk, azt hiszem elég apró porszemek sem vagyunk hogy bárkinek fontos lenne lehallgatni, vagy akár megfigyelni beszélgetéseinket, Nyilván vannak, akiknek ez fontos/abb, ismerőseim között is vannak óvatosabbak. Nekik ez biztos jó hír.
  • Bleep használatához nem kell jelszót megadni, elég egy felhasználónév, amit összeköthetünk e-mail címünkkel és/vagy telefonszámunkkal is.
  • Létezik a programban egy Whisper (suttogó) funkció is, aminek hatására, az üzenetek az olvasásuk után megsemmisülnek, így a rövid üzenetek sem foglalják majd a helyet sem a telefonon, sem az egyéb tárhelyeken., elvégre a mai bevásárlólista sem kell majd holnap, vagy holnapután....


Jól hangzik, jön a teszt!
Megosztás:

0 megjegyzés: